Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Software voor oefentherapie

Als oefentherapeut ben je het liefst zoveel mogelijk bezig met je patiënten, zodat zij dagelijkse activiteiten kunnen blijven uitvoeren. Edevop online is software voor oefentherapie waarmee je eenvoudig en snel je dossier bijhoudt. Zodat je niet onnodig veel tijd kwijt bent met je administratie. Waardoor je genoeg tijd overhoud voor je patiënten.

Software voor oefentherapie

De oefentherapie software bevat onder meer de volgende functies:

 • Eenvoudig elektronisch patiëntendossier (EPD)
 • Praktische agenda
 • Declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO
 • Zelf facturen opstellen en verzenden
 • COV controle via VECOZO
 • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview
 • Veilig verzenden van berichten met Zorgmail

Vraag een offerte aan

Contractloos werken?

Wanneer je net begint als oefentherapeut heb je vaak nog geen contract met zorgverzekeraars afgesloten. Je hebt dan de mogelijkheid om met onze software voor oefentherapie zelf een factuur te maken en toe te sturen. Het is wel van belang om een systeemcertificaat bij VECOZO en AGB code aan te vragen.

 • Altijd en overal te gebruiken

  Het voordeel van edevop online is dat waar je ook bent, je kunt de epd software voor oefentherapie altijd gebruiken. Om edevop te gebruiken hoef je geen software te installeren. Edevop online is webbased wat betekent dat je werkt vanuit een website. Een update installeren is niet nodig, de software blijft altijd up to date.

 • Je gegevens zijn veilig

  Als oefentherapeut wil je dat de gegevens van je patiënten veilig zijn. Bij Edevop staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze software voldoet aan alle veiligheidseisen en is NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd. In de cloud worden alle gegevens veilig opgeslagen.

 • Aantrekkelijk geprijsd

  Ben je van plan een eigen oefentherapie praktijk te starten of heb je al een praktijk? Dan is het wel zo prettig om voor je epd software niet teveel te hoeven betalen. Voor slechts € 36,- per maand kun je gebruik maken van de software van Edevop online. Dit pakket is maandelijks opzegbaar.

Ik wil edevop

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van edevop online? Vraag dan meteen een offerte aan.
Wil je eerst de software uitproberen? Dat is zeker mogelijk. Vraag via het contact formulier de demo aan.

Meer weten over de software voor oefentherapie

Heb je nog een vraag over de software van edevop online? Misschien kun je jouw vraag vinden bij de veelgestelde vragen. Maar je kunt natuurlijk ook onze helpdesk mailen of bellen. Zij staan voor je klaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdagen van 9.00 tot 15.00 uur.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Jorrit
Bel met Jorrit 085 773 14 74

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.