Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Veilige en toegankelijke software fysio

Heb jij net je opleiding tot fysiotherapeut afgerond en ga je binnenkort een eigen praktijk starten? Gefeliciteerd! Je bent nodig, hard nodig! De vraag naar fysiotherapeuten is groter dan ooit. Wat betreft de administratie van jouw nieuwe praktijk hebben we een belangrijke tip voor je. Software fysio van Edevop is hét pakket waarmee je snel en eenvoudig alle administratieve zaken regelt.

Edevop fysio software

All-in-one software fysio die tijdbesparend werkt

Je bent fysiotherapeut geworden omdat je mensen wilt helpen soepeler te bewegen en een betere houding aan te nemen. Het bijhouden van dossiers, het opstellen van facturen en de boekhouding: ‘t moet gebeuren, maar veel tijd wil je er niet aan kwijt zijn. Het Edevop-team begrijpt dit als geen ander en daarom hebben zij slimme fysio software ontwikkeld die jou werk uit handen zal nemen. De hoofdfunctionaliteiten van het fysio EPD zijn:

 • eenvoudig te gebruiken elektronisch patiëntendossier (EPD);
 • overzichtelijke, praktische agenda;
 • direct declaraties sturen naar zorgverzekeraars via VECOZO;
 • eigen facturen mailen (handig voor starters die nog geen contracten hebben met zorgverzekeraars!);
 • geïntegreerde COV controle via VECOZO;
 • uploaden van documenten in eigen Edevop-omgeving;
 • koppeling met QDNA/ Mediquest/ Qualiview/ LDF;
 • koppeling met Zorgmail voor veilig mailverkeer.

Vraag een demo aan!

Waarom Edevop fysio EPD?

Er zijn meer fysio software pakketten. Is Edevop de beste keuze? Ja! Misschien wel de belangrijkste reden om voor Edevop te kiezen is:

 • Compleet softwarepakket

  Het is een compleet softwarepakket en het bevat alles wat je nodig hebt, zonder toeters en bellen. Je kunt het voor alle administratieve handelingen die jij als therapeut moet doen – we somden ze hierboven al op – gebruiken.

 • Gebruiksvriendelijk

  Edevop is gebruiksvriendelijk. De software is zo opgezet en ingedeeld dat alles voor zichzelf spreekt. Je kunt klikken, slepen en scrollen; het wijst zich vanzelf. Een cursus of training is niet nodig. Met fysio EPD heb je 24/7 en op iedere locatie toegang tot je gegevens.

 • Veiligheid voorop

  De software voor fysio is volkomen veilig te gebruiken en is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd; oftewel het programma voldoet 100% aan de fysiotherapierichtlijnen. Informatie wordt op een veilige plek opgeslagen. Dag in dag uit wordt er een back-up gemaakt.

Al met al is het veilig, makkelijk, snel en leuk werken in Edevop. Je houdt tijd over die je kunt besteden aan datgene waar je zo goed in bent: ervoor zorgen dat mensen weer pijnvrij door het leven gaan dankzij jouw oefeningen.

Fysio EPD met 24/7 toegang tot gegevens

Edevop EPD software fysio is webbased. Dit betekent dat alle gegevens die je invoert ‘in the cloud’ bewaard worden. Je kunt op ieder moment, ook als je onderweg of thuis bent, iets checken of wijzigen door in te loggen via je laptop, tablet of smartphone.

Alle Edevop tools en toepassingen staan tot je beschikking voor slechts € 36,00 op maandbasis. Je zit nergens aan vast. Wil je ermee stoppen, dat kan direct de eerstvolgende maand.

Regel het vandaag nog!

Wil je meer weten over fysio software? Je kunt eenvoudig contact opnemen met een van onze EPD experts. Zij beantwoorden al je vragen en geven je graag persoonlijk advies. Liever een demo van het fysio EPD uitproberen? Ook dat is geen enkel probleem. Handig om te weten: op de site staan ook handleidingen én tips; handig als je overweegt een eigen fysio praktijk te starten.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Jorrit
Bel met Jorrit 085 773 14 74

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.