Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Over ons

Altijd op zoek naar de juiste balans tussen prijs en functionaliteit.

Offerte aanvragen

Bij edevop zijn we altijd op zoek naar de juiste balans tussen prijs en functionaliteit. We staan aan jouw kant en weten wat het beste is voor jou als zorgverlener. We gaan de toenemende bureaucratie in de zorg tegen met frisse ondersteuning. En met een eenvoudig pakket, ingericht met slechts de noodzakelijke handelingen. Het kan wel.

De aller
aller eersten.

In het jaar 1993 is edevop ontwikkeld door Fred Giesbers, in opdracht van zorgverzekeraar Agis (tegenwoordig Zilveren Kruis). Een softwarepakket dat zijn tijd ver vooruit was. Onze software zorgde er voor dat paramedici digitaal declaraties konden uitvoeren naar de zorgverzekeraar. Een unicum in een voornamelijk papieren wereld. Al snel werden we met edevop een begrip voor paramedici met een zeer trouwe klantengroep als gevolg. Inmiddels hebben we de handen ineengeslagen met die andere pionier en maken we nu deel uit van WinBase.

Offerte aanvragen

De goedkoopste online oplossing voor de dingen die je liever niet doet.

Oke, oke. Ik ben om!

edevop online is software met alles wat je nodig hebt voor jouw praktijk. De goedkoopste en beste online oplossing. Je houdt je dossier bij met een simpel formulier dat voldoet aan de richtlijnen van jouw beroepsgroep! Je werkt webbased en in de cloud zodat je altijd en overal kan inloggen!

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Jorrit
Bel met Jorrit 085 773 14 74

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.