Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Een eigen praktijk starten in oefentherapie

Ga je een eigen praktijk starten in oefentherapie? Dan kan de oefentherapie software van Edevop online erg handig zijn voor het regelen van je administratie. Als oefentherapeut help je cliënten met pijnklachten door het geven van passende oefeningen om deze klachten te verminderen.

Als zorgverlener wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan je client. Het software pakket van Edevop online is ontwikkeld om eenvoudig en snel je dossier bij te kunnen houden. Waardoor je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan je cliënten. 

Vraag een demo aan!

Tips voor eigen praktijk starten in oefentherapie

Als je eenmaal de knoop hebt door gehakt om als zelfstandige te gaan beginnen, is het slim om je te verdiepen in de regels die de overheid stelt. Daarom vind je hieronder alvast een aantal tips om je op weg te helpen.

 • Inschrijven bij de Kamer van Koophandel

  Om een eigen praktijk te kunnen starten in oefentherapie, dien je je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit is voor elke zelfstandige ondernemer verplicht. Wanneer je je inschrijft bij de KvK, wordt je ook direct geregistreerd bij de belastingdienst en krijg je een fiscaal nummer.

 • Aanvragen van een AGB code

  Ook is het belangrijk om een AGB-code aan te vragen. De AGB-code is een landelijke code waar de zorgaanbieder aan kan worden herkend. Deze code heb je nodig om geleverde zorg te kunnen declareren. Je kunt een AGB-code alleen aanvragen als je een geldige BIG-registratie en/of een registratie hebt bij een beroepsorganisatie of kwaliteitsregister.

 • Aanvragen van een VECOZO certificaat

  Voor het declareren naar zorgverzekeraars heb je een VECOZO-certificaat nodig. VECOZO regelt de declaraties tussen zorgverlener en verzekeraar. Een certificaat is een digitale sleutel waarmee je toegang krijgt tot een beveiligde delen van de VECOZO website. Met een VECOZO certificaat kun je zelf declaraties uitvoeren via het declaratieportaal. Je kunt hier de status van de afhandeling door de zorgverzekeraar bekijken.

Functionaliteiten van Edevop:

 • Eenvoudige elektronisch patiëntendossier (EPD).
 • Praktische agenda.
 • Facturaties opstellen en versturen.
 • Declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO.
 • COV-check via VECOZO.
 • Documenten uploaden in je eigen edevop omgeving.
 • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview .
 • E-mails versturen via de koppeling met Zorgmail.
Eigen oefentherapie praktijk gestart

Waarom kiezen voor Edevop?

Wanneer je een eigen praktijk runt, zul je het druk genoeg hebben met goede zorg geven aan je cliënten. Het regelen van je administratie hoort daar ook bij. Maar het is wel zo fijn om hier niet onnodig veel tijd mee kwijt te zijn. De software van Edevop bevat alles wat je nodig hebt voor jouw oefentherapie praktijk. Edevop is een gebruiksvriendelijk pakket. Zo houd je dossier bij met een eenvoudig EPD formulier dat voldoet aan de richtlijnen van jouw beroepsgroep. Edevop online is webbased. Wat betekent dat je werkt vanuit een website. Waardoor je altijd en overal kan inloggen. Ook worden al je gegevens veilig in de cloud opgeslagen. Daarnaast is Edevop een voordelig softwarepakket en kun je al voor €36,- per maand gebruik maken van alle functionaliteiten van Edevop.

Vraag een demo aan!

Kan ik zonder contract met Edevop werken?

Als je net een eigen praktijk gaat starten in oefentherapie, kan het zijn dat je nog geen contract met zorgverzekeraars hebt afgesloten. Dit is geen punt. Met de software van Edevop kun je ook werken zonder dat je een contract met zorgverzekeraars hebt afgesloten. Je kunt met onze software zelf facturen opstellen en deze verzenden naar je cliënten.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Jorrit
Bel met Jorrit 085 773 14 74

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.