Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Meekijken

Ons EPD is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Toch kan het zijn dat je ergens tegenaanloop of dat je iets niet kunt vinden. Veelal kun je de oplossing vinden in een van onze handleidingen. We hebben over diverse onderwerpen een handig PDF gemaakt. Bekijk maar eens de onderwerpen:

Starten met edevop online voor praktijkhouders, jaarwerk, agenda, facturatiewizard, facturen beheer, controlemeldingen, PREM, gebruikersaccounts, Vecozo certificaat en COV, patientdossier, verzekeringen, prestaties en overeenkomsten, debiteuren en relaties.

Toch kan het voorkomen dat je bepaalde informatie niet kunt vinden of dat handelingen niet lukken. Ook dan staan we voor je klaar.

Optimale ondersteuning

Naast bellen of mailen kunnen we ook even met je meekijken. Meekijken is een eenvoudige en bovendien zeer veilige manier om je optimale ondersteuning te bieden. Wees gerust, we komen niet bij je langs hoor!. Meekijken doen we online. Hiervoor maken we gebruik van een handig programma, VNC Instant Support. Dit programma kun je hieronder downloaden en stelt ons in staat om een keer mee te kijken op je computer. Het is 100% veilig; wij kijken alleen hoe jij omgaat met edevop online en waar je tegenaan loopt. We kunnen verder nergens bij; we kunnen alleen zien wat jij doet. Wil je dat we even met je meekijken? Neem contact op met onze helpdesk.

Windows
Apple/Mac

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Cintia
Bel met Cintia 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.