Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Praktijk software voor logopedie

Of je nu werkt met volwassenen of kinderen; als logopedist wil je zoveel mogelijk tijd doorbrengen met je cliënten. Edevop praktijk software voor logopedie biedt je die mogelijkheid. Onze software bevat alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt als praktijkhouder:

  • Helder EPD formulier
  • Overzichtelijke agenda
  • Zelf facturen maken
  • Declaraties naar VECOZO
  • COV-check via VECOZO
  • Koppeling met  Qualiview /QDNA/ Mediquest/
  • Koppeling met Zorgmail
     

De EDP software voor logopedie is webbased. Dit houdt in dat alle informatie in de cloud staat. Je hoeft dus geen software te downloaden en hebt- altijd en waar dan ook- toegang tot je clientgegevens. Even een documentje of vragenlijst toevoegen aan het EPD? Kwestie van uploaden en je dossier is compleet.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

epd software voor logopedie

Veilig & goed, zonder toeters en bellen

Of je nu een eigen logopedie praktijk wilt starten of misschien wel een bestaande praktijk over gaat nemen; je ontkomt niet aan dossiervorming en administratie. En zoals je zelf weet; met patiëntengegevens dien je uiterst zorgvuldig om te gaan. Ons pakket voldoet daarom aan alle veiligheidseisen en is NEN7510/ISO27001 gecertificeerd. Ook wordt er iedere dag een back-up gemaakt. Edevop software voor logopedie bevat alle basics die je nodig hebt, zonder toeters en bellen.

Kosten EPD software logopedie

Edevop logopedie software is verkrijgbaar vanaf 36 Euro per maand. Je ziet niet vast aan een  jaarcontract o.i.d. Nee hoor, je kunt gewoon per maand opzeggen. Niet dat we daar veel ervaring mee hebben, onze gebruikers zijn gewoonweg zeer tevreden! Benieuwd naar de investering voor jouw situatie? Vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan!

Software voor logopedie testen?

Heb je interesse maar wil je eerst even testen hoe de software voor logopedie werkt? Logisch!
Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen en zelf ervaren welke mogelijkheden je tot je beschikking hebt. Wil je eerst nog het een en ander vragen? Bel dan gewoon met een van onze medewerkers. Zij helpen maar al te graag.

Geen contract?

Als je net begint heb je waarschijnlijk nog geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Geen probleem. Je kunt via het EPD software voor logopedie zelf een factuur maken en toezenden. Het aanvragen van een systeemcertificaat bij VECOZO is wel nodig, evenals een AGB code. Om je op weg te helpen raadpleeg je onze gebruikershandleiding. Deze helpt je stap voor stap. En mocht je toch nog vragen hebben? Bel dan gewoon de Edevop helpdesk. Bekijk ook eens de FAQ’s.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Pim
Bel met Pim 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.