Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Eenvoudige en veilige software voor fysiotherapie

Als fysiotherapeut ben je de expert in houding en beweging. Het is jouw doel om lichamelijke klachten van je patiënten te verbeteren. Zodat je patiënt zo snel mogelijk weer optimaal kan bewegen. Het behandelen van je patiënten staat voor jou op de eerste plaats. Toch is het ook belangrijk om je administratie goed te regelen. Om niet onnodig veel tijd hiermee kwijt te zijn, heeft edevop een makkelijk en veilig epd software pakket voor fysiotherapie ontwikkeld dat voldoet aan de richtlijnen van jouw beroepsgroep.

epd software voor fysiotherapie

Wat zit er in het softwarepakket voor fysiotherapie?

Het fysiotherapie software pakket van edevop bevat alles wat je nodig hebt voor een eigen fysio praktijk. Het bevat onder meer de volgende functionaliteiten.

 • Een makkelijk te gebruiken elektronisch patiënten dossier.
 • Een praktische agenda. Hiermee heb je altijd een duidelijk overzicht van je afspraken.
 • De optie om direct te declareren aan de zorgverzekeraars via VECOZO.
 • Een door jou opgemaakte factuur versturen.
 • Een geïntegreerde COV controle via VECOZO.
 • Een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview
 • Via een koppeling met Zorgmail kun je veilig berichten verzenden.

Vraag een demo aan!

Fysiotherapie praktijk starten

Wil je een eigen fysiotherapie praktijk starten of heb je al een eigen praktijk? Dan is de fysiotherapie software van edevop erg handig om je administratie op orde te houden. In dit software pakket vind je onder andere een elektronisch patiëntendossier, agenda, facturatie en declaratie mogelijkheden.

De voordelen van Edevop

 • De software is makkelijk in gebruik.
 • Het is een veilig software pakket.
 • Je kunt altijd en overal inloggen.
 • De software is voordelig geprijsd.
 • Veiligheid voorop

  Bij edevop vinden we veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben we de keuze gemaakt om een edevop online te ontwikkelen op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en NEN7510 normering. Al je gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen en dagelijks wordt hier een backup van gemaakt.

 • Altijd en overal inloggen

  Om edevop te gebruiken hoef je geen software te installeren. Edevop is webbased wat betekent dat je werkt vanuit een website. Hierdoor kun je altijd bij je gegevens waar je ook bent.

 • Voordelige software

  Edevop online is een voordelig fysiotherapie softwarepakket. Vanaf  €36,- per maand heb je alles wat je nodig hebt, zonder omzet berekeningen achteraf. Daarnaast is onze software maandelijks opzegbaar.

Contractloos werken

Het is mogelijk om zonder dat je een contract met zorgverzekeraars hebt gesloten met edevop online te werken. Met onze software kun je een factuur naar eigen smaak opmaken. Zodat je een professionele en heldere factuur naar je client kunt sturen

De beste ondersteuning

Heb je nog een vraag over de fysio software van edevop? Dan kun je even kijken of je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je altijd even bellen of mailen naar onze helpdesk. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00 tot 15.00 uur. Je kunt ons bellen op telefoonnummer: 085 773 14 74 of mail naar info@edevop.nl.

Edevop aanvragen of uitproberen

Ben je overtuigd van de vele voordelen van edevop online? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de fysiotherapie software.
Wil je eerst kijken hoe de software werkt? Vraag dan de demo aan.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Cintia
Bel met Cintia 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.