Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij?

Onze helpdesk staat voor je klaar!

 • Wat is het voordeel van webbased werken?

  Je kunt altijd en overal werken met edevop online. Je hoeft hiervoor geen software te installeren! Bij veel aanbieders log je in op een server om daar met je digitale EPD te werken. Edevop online is webbased dat wil zeggen dat je werkt vanuit een website. Het gebruik van edevop online is hierdoor snel, eenvoudig en veilig! Edevop online is altijd up to date en klaar voor de toekomst, een update installeren is verleden tijd. De EPD software staat veilig in de cloud zodat jouw gegevens altijd worden beschermd.

 • Is edevop AVG proof?

  Absoluut, veiligheid is voor ons heel belangrijk! Daarom is er voor gekozen om edevop online te bouwen op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je privacygevoelige informatie staat veilig in de cloud en hier wordt dagelijks een backup van gemaakt.

 • Kan ik ook contractloos werken?

  Ja dat kan! Ook als je geen contracten hebt gesloten met de zorgverzekeraars is edevop online een geschikt softwarepakket voor jouw praktijk. In edevop online is het mogelijk om een factuur naar eigen wens op te maken. Zodat je een mooie en duidelijke factuur naar je patiënt kunt verzenden.

 • Voor welke beroepsgroepen is edevop online geschikt?

  edevop online is op dit moment geschikt voor de beroepsgroepen fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvisering en oefentherapie. Voor al deze beroepsgroepen is een slim en eenvoudig formulier samengesteld dat voldoet aan de richtlijn van jouw beroepsgroep.

 • Is het abonnement maandelijks opzegbaar?

  Jazeker! Wij vertrouwen er op dat je altijd tevreden werkt met edevop online en pas stopt met je abonnement als je stopt met werken! Dus waarom vast zitten aan een jaarabonnement?!

Offerte aanvragen

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Pim
Bel met Pim 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.