Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij?

Onze helpdesk staat voor je klaar!

 • Wat is het voordeel van webbased werken?

  Je kunt altijd en overal werken met edevop online. Je hoeft hiervoor geen software te installeren! Bij veel aanbieders log je in op een server om daar met je digitale EPD te werken. Edevop online is webbased dat wil zeggen dat je werkt vanuit een website. Het gebruik van edevop online is hierdoor snel, eenvoudig en veilig! Edevop online is altijd up to date en klaar voor de toekomst, een update installeren is verleden tijd. De EPD software staat veilig in de cloud zodat jouw gegevens altijd worden beschermd.

 • Is edevop AVG proof?

  Absoluut, veiligheid is voor ons heel belangrijk! Daarom is er voor gekozen om edevop online te bouwen op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je privacygevoelige informatie staat veilig in de cloud en hier wordt dagelijks een backup van gemaakt.

 • Kan ik ook contractloos werken?

  Ja dat kan! Ook als je geen contracten hebt gesloten met de zorgverzekeraars is edevop online een geschikt softwarepakket voor jouw praktijk. In edevop online is het mogelijk om een factuur naar eigen wens op te maken. Zodat je een mooie en duidelijke factuur naar je patiënt kunt verzenden.

 • Voor welke beroepsgroepen is edevop online geschikt?

  edevop online is op dit moment geschikt voor de beroepsgroepen fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en oefentherapie. Voor al deze beroepsgroepen is een slim en eenvoudig formulier samengesteld dat voldoet aan de richtlijn van jouw beroepsgroep.

 • Is de software geschikt als je een eigen praktijk gaat starten?

  Zeker weten. De software van Edevop bevat alleen de functionaliteiten die je echt nodig hebt voor het regelen van de administratie van jouw praktijk.
  Dus wil je een fysiotherapie praktijk startenlogopedie praktijk startenergotherapie praktijk starten of een oefentherapie praktijk starten? Dan biedt Edevop het pakket voor jou!

  Het bevat onder meer een EPD formulier waarmee je eenvoudig je dossier van je cliënten in kunt bijhouden. Een praktische agenda, waarmee je een helder overzicht hebt van al je afspraken. Er zijn mogelijkheden om facturen op te stellen en verzenden. Via VECOZO kun je declaraties indienen. Ook kun je via de koppeling met Zorgmail veilig e-mails verzenden.

  Als je net een eigen praktijk gaat starten, heb je misschien nog geen contract afgesloten met zorgverzekeraars. Bij Edevop is dit geen probleem. Je kunt ook zonder contract met zorgverzekeraars de software van Edevop gebruiken. Met de software kun je zelf een factuur opstellen en naar je client verzenden.

 • Is het abonnement maandelijks opzegbaar?

  Jazeker! Wij vertrouwen er op dat je altijd tevreden werkt met edevop online en pas stopt met je abonnement als je stopt met werken! Dus waarom vast zitten aan een jaarabonnement?!

 • Aan welke systeemeisen moet mijn computer voldoen?

  Hardware
  Minimale eisen
  Processor: 1 GHz
  Geheugen: 3 GB
  Resolutie: 1280 x 768

  Aanbevolen specificaties
  Processor: 2 GHz of hoger
  Geheugen: 4 GB of hoger
  Resolutie: 1920 x 1080 of hoger

  Je besturingssysteem
  - Microsoft Windows 10 of hoger. Wil je je Windows-versie controleren? Klik met je rechtermuisknop op ‘Start’ en kies ‘Systeem’. Meer informatie kun je vinden op de support pagina van Microsoft
  - macOS
  - Tablet (Incura is beschikbaar op alle iPad-modellen, Android tablets en Microsoft tablets die niet ouder dan 3 jaar zijn.)

  Browser
  Incura werkt prima op Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge en Safari. Zorg ervoor dat je browser altijd up-to-date is.

  Internet
  Voor een optimale werking van Incura adviseren wij een kabel- of glasvezelverbinding. Via www.speedtest.net kun je je internetsnelheid bekijken. Zo kun je gemakkelijk controleren of je verbinding aan de minimale eisen voldoet.

  Minimale eisen
  Download: 12 Mbps (12.288 kB/s)
  Upload: 1 Mbps (1.024 kB/s)

  Aanbevolen specificaties
  Download: 40 Mbps (40.960 kB/s) of hoger
  Upload: 4 Mbps (4.096 kB/s) of hoger

Offerte aanvragen

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Pim
Bel met Pim 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.