Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

EPD software voor ergotherapie

Software voor ergotherapie

Ben je ergotherapeut en overweeg je het starten van een eigen praktijk? Misschien heb je de stap al gezet en ben je nog op zoek naar een goed EPD? Dan kan de Edevop software voor ergotherapie je daarbij goed ondersteunen. Onze praktijksoftware:

  • Is eenvoudig in gebruik,
  • Voldoet aan alle ergotherapie relevante richtlijnen en standaarden,
  • Is AVG proof,
  • Is per maand opzegbaar.

Via VECOZO kun je in een keer declareren aan de zorgverzekeraars. Ook als je nog geen afspraken of contracten met zorgverzekeringen hebt afgesloten is ons EPD een prima keuze. Je kunt gewoon een factuur opmaken, naar eigen wens en deze versturen naar je cliënten.

Demo aanvragen?

Werken in de ‘cloud’

Als ergotherapeut ben je vooral bezig met ondersteuning en begeleiding. Soms behandel je mensen in je eigen praktijk maar je ben ook actief in de werk- of woonsituatie van cliënten. Je werkt nauw samen met andere zorgverleners, zoals fysiotherapeuten, huisartsen of thuiszorgmedewerkers. Een goede administratie is nu eenmaal een noodzakelijk gebeuren maar mag niet te veel tijd kosten. Onze software voor ergotherapie houdt daar 100% rekening mee.

Onze software hoef je niet te downloaden. Alle informatie staat in de ‘cloud ‘en is online toegankelijk, waar je ook bent. Ons online platform voor ergotherapie software is zeer veilig en zelfs ISO27001 gecertificeerd en NEN7510 genormeerd. Er wordt dagelijks een back-up gemaakt.

Wat bevat het pakket ergotherapie software?

Het Edevop online ergotherapie software pakket bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt. Het voldoet bovendien aan alle veiligheidseisen en ergotherapie richtlijnen. Verder biedt de praktijksoftware:

  • Een elektronisch patiënten dossier, lekker overzichtelijk
  • Een agenda, praktisch in gebruik
  • Een mogelijkheid om rechtstreeks declareren aan de zorgverzekeraars via VECOZO
  • Een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview

De ergotherapie software is ook voorzien van een geïntegreerde COV controle via VECOZO. Verder kun je eenvoudig facturen maken en documenten uploaden. Via de Zorgmail koppeling communiceer je veilig met andere professionals in de zorg.

Kosten software voor ergotherapeuten?

Ons pakket kost 36 Euro per maand. Er zijn geen extra kosten, of achteraf kosten. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Je zit ook niet vast aan een abonnement. Onze ergotherapie software is helder in gebruik en is voorzien van diverse duidelijke handleidingen. Verder kun je met vragen terecht bij onze helpdesk.

Ben je overtuigd van de vele voordelen van edevop online? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de fysiotherapie software. Wil je eerst kijken hoe de software werkt? Vraag dan de demo aan.

Sinds 1993

Edevop bestaat al sinds 1993. Toentertijd was digitaal declareren zeer bijzonder en werd Edevop een begrip voor paramedici. Inmiddels zijn we verder gegroeid en maken we deel uit van Winbase. Een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van zorgsoftware.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Cintia
Bel met Cintia 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.