Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

EPD software voor eerstelijns zorgverlener

Edevop voor verschillende beroepsgroepen

Edevop online is geschikt voor de beroepsgroepen fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvisering en oefentherapie. Voor al deze beroepsgroepen is een geschikt formulier samengesteld dat voldoet aan de specifiek richtlijn van jouw beroepsgroep.

EPD software

Als zorgverlener besteed je het liefst zoveel mogelijk aandacht aan je patiënten. Het bijhouden van de administratie is vaak een onderdeel waar je liever niet teveel tijd mee kwijt wilt zijn. Daarom heeft edevop voor zorgverleners een compleet EPD software pakket ontwikkelt waar je eenvoudig en snel de meest noodzakelijke handelingen in kunt uitvoeren.

Met ons patiëntendossier software houd je meer tijd over voor je patiënten. Wat voor meer plezier zorgt in je werk! Dus, heb je een eigen praktijk of wil je er een beginnen? Je administratie houdt je piekfijn op orde met ons softwarepakket. In dit alles-in-een pakket vind je onder meer een elektronisch patiëntendossier, agenda, facturatie en Zorgmail.

Vraag een demo aan! 

Voordelen & kosten EPD

Met een slim samengesteld EPD formulier kun je eenvoudig de administratie van je patiënten bijhouden.

 • Altijd en overal inloggen

  Met deze werk je webbased en in de cloud zodat je altijd en overal kunt werken. Hiervoor hoef je geen software te installeren. Edevop online is webbased wat betekent dat je werkt vanuit een website. Het gebruik van edevop online is hierdoor snel, makkelijk en veilig.

 • Je gegevens zijn veilig

  Dat je gegevens veilig zijn, vinden wij erg belangrijk! Daarom is ons platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Gegevensbescherming is echter een doorlopend proces. Daarom worden naast interne audits jaarlijks door een externe auditor het bestaan en werking van het kwaliteitssysteem gecontroleerd.  Al je privacygevoelige gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen.

 • Lage kosten EPD software

  Ben je net gestart met een eigen praktijk? Dan is het prettig als je niet teveel hoeft betalen voor een EPD software pakket. Bij edevop zijn we altijd op zoek naar de juiste balans tussen prijs en functionaliteit. De EPD kosten bedragen € 36,-(excl. Btw) per maand.

EPD uitproberen of aanvragen

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van edevop online? Via het contactformulier kun je de EPD software eenvoudig aanvragen. Wil je de software eerst uitproberen? Dat kan. Via het contactformulier kun je ook een demo aanvragen.

Compleet elektronisch patiëntendossier software

In de elektronisch patiëntendossier software van edevop vind je de volgende onderdelen:

 • EPD formulier
  Een handig EPD formulier, waarmee dossiervoering een makkelijk klusje wordt.
 • Agenda
  Hiermee heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw afspraken.
 • Documenten uploaden
  Je kunt documenten opslaan in je edevop omgeving, zodat alles veilig in de cloud staat.
 • Declaraties naar VECOZO
  Hiermee kun je direct declareren aan de zorgverzekeraars via VECOZO.
 • Facturen
  Factuur versturen met een door jou opgemaakte factuur.
 • COV-check
  Geïntegreerde COV controle via VECOZO.
 • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview
  Patiënt ervaring meten met de partij die het beste bij jou past!
 • Zorgmail
  Via de koppeling met Zorgmail kun je veilig berichten verzenden.

Edevop patiëntensoftware

In 1993 is edevop opgestart door Fred Giesberg. Dit was in opdracht van zorgverzekeraar Agis (tegenwoordig Zilveren Kruis). Dit softwarepakket was erg vooruitstrevend voor zijn tijd. Het zorgde ervoor dat paramedici digitaal konden declareren naar de zorgverzekeraar. Wat zeer bijzonder was in een destijds papieren maatschappij. Sindsdien is edevop een veel gebruikte software geworden bij paramedici met een trouwe klantenkring. Edevop is onderdeel van de WinBase Groep. Dit is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt voor professionals in de zorg.

Meer weten?

Heb je nog een vraag over de patiëntendossier software van edevop online? Misschien staat je vraag tussen de veelgestelde vragen.

Mocht je vraag daar niet tussen staan, dan kun je altijd je vraag stellen aan onze helpdesk. We helpen je graag! We zijn te bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op donderdag zijn we bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. Je kunt ons bellen op telefoonnummer: 085 - 773 1474 of een mail sturen naar info@edevop.nl.

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Jorrit
Bel met Jorrit 085 773 14 74

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.