Webbased software voor
de eerstelijns zorgverlener

EPD software voor diëtisten

Als diëtist ben je het allerliefste bezig met het adviseren van je patiënten. Effecten van een dieet, het aanpassen van een voedingspatroon; waardevolle gegevens die je zorgvuldig bij wilt houden. Edevop online software voor diëtisten biedt alle basis functies die je nodig hebt voor een cliëntendossier.

  • Een eenvoudig EPD
  • Een praktische agenda
  • Een mogelijkheid om documenten te uploaden
  • Facturen maken
  • Rechtstreeks declareren aan de zorgverzekeraars via VECOZO
  • Berichten versturen via Zorgmail


Onze software voor diëtisten voldoet aan de minimale eisen van de zorgverzekeraar. Je werkt, veilig en handig, in de ‘cloud’. Dit houdt in dat je, waar dan ook, toegang hebt tot alle clientgegevens en de agenda. Verder is het softwarepakket NEN7510/ISO27001 gecertificeerd.

EPD software voor diu00ebtisten

Software voor diëtisten, ervaringen meten

Omdat je natuurlijk de allerbeste zorg wilt bieden is het meten van clientervaringen van belang binnen de diëtetiek. Onze software voor diëtisten heeft een koppeling met:

  • QDNA
  • Mediquest
  • Qualiview

Op die manier kun je eenvoudig om feedback vragen en je zorg optimaliseren! Ben je benieuwd naar geworden naar ons softwarepakket?

Vraag dan een demo aan

Geen contract met zorgverzekeraar?

Cliënten die een diëtist bezoeken hebben recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering. Een goed dossier aanleggen en bijhouden is dus van belang. Niet alleen voor declaraties maar ook in communicatie met andere zorgverleners. Edevop software voor diëtisten online biedt de mogelijkheid om via VECOZO rechtstreeks te declareren aan zorgverzekeraars. Heb je (nog) geen contract afgesloten? Dan kun je eenvoudig een factuur aanmaken en naar je cliënt sturen.

Eigen praktijk starten als diëtist?

Ben je onlangs voor jezelf begonnen of overweeg je een eigen praktijk? Dan is Edevop online echt iets voor jou. Er zijn al genoeg zaken waarmee je rekening moet houden en die vragen om een flinke investering. Onze diëtisten software is al verkrijgbaar vanaf 36 Euro per maand! En je zit nergens aan vast! Verder biedt Edevop online een geïntegreerde Controle op Verzekeringsgegevens. Je praktijk dient hiervoor aangesloten te zijn bij VECOZO. Dus, vergeet niet je systeemcertificaat aan te vragen!

Helpdesk

Onze super geduldige collega's zitten voor je klaar om je te helpen.

Helpdesk - Cintia
Bel met Cintia 085 773 1474

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u. *Op donderdagen kun je ons bereiken van 9.00u tot 15.00u.

Wij maken gebruik van Cookies.

Lees meer over ons beleid.